SE ÎNTÂMPLĂ ÎN ORAȘ – Programul de marți al spectacolelor Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”, de la Baia Mare

0
188
„Patima”

FESTIVALUL ATELIER 2023. Marți, 13 iunie, în cea de-a patra zi a Festivalului Internațional de Artele Spectacolului „Atelier”, desfășurat la Baia Mare și aflat la cea de-a 29-a ediție, au fost programate mai multe evenimente. Astfel, de la ora 10.00, are loc workshop-ul de coregrafie susținut de coregraful francez Nicanor de Elia, iar de la ora 17.00, în foaierul Teatrului Municipal, este programat colocviul „Noi tendințe în teatrul de azi”, având ca temă tehnicile actuale din artele circului, în conjuncție cu noile forme de expresie din teatrul și dansul contemporan.

 

De la ora 20.50, în foaierul Teatrului, va fi vernisată expoziția de pictură „Cucerirea Paradisului” (foto jos), a artistului belgian Armand Richelet, eveniment urmat de lansarea cărții „Diversiune în eter”, în prezența autorului Radu Dinulescu.

La ora 18.30, în Sala Studio a Teatrului Municipal Baia Mare este programat primul spectacol al serii, „Patima”, al Teatrului Național Aureliu Manea Turda. O poveste atemporală despre îndrăgostire, despre iubire și viciu, adică este exact ca viața: puțin surprinzătoare.

 

La ora 21.20, în Sala Mare a Teatrului Municipal Baia Mare este programat ultimul spectacol al zilei, „Jocuri în curtea din spate”, o producție a Teatrului de Stat Constanța, un spectacol despre cruzime, o radiografie a psihicului adolescentin. Este povestea a patru băieți și o fată care trăiesc ultima lor zi de libertate, de copilărie, de nevinovăție. Ultima zi fără consecințe!

 

Biletele sunt disponibile pe site-ul www.myticket.ro sau la casieria Teatrului, între orele 16.00 și 22.00.

 

* Foto: @Teatrul Municipal Baia Mare

 

2mnews

 

 

 

 

 



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here