DECES – A murit al doilea maramureșean declarat ca fiind infectat cu coronavirus

0
4451

CORONAVIRUS. Un bărbat în vârstă de 74 ani, din comuna Fărcașa, este cel de-al doilea maramureșean declarat ca fiind infectat cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) care a decedat în județ (precizăm că mai există persoane care au decedat și erau infectate cu noul coronavirus, însă decesul acestora a avut loc pe teritoriul altor state).

 

Pacientul a fost internat în Spitalul Județean de Urgență Baia Mare în 18 aprilie 2020, i-au fost recoltate probe pentru COVID-19 în 24 aprilie și a fost confirmat pozitiv în 25 aprilie, când a fost transferat la Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare. A murit în 2 mai 2020. Pacientul avea condiții medicale pre-existente (hipertensiune arterială, sechele AVC – tetraplegie, afazie).

 

Vă reamintim, că primul maramureșean care a decedat fiind declarat infectat cu SARS-CoV-2 era un bărbat în vârstă de 61 ani, care s-a prezentat în 31 martie 2020 la Spitalul Municipal Sighetu Marmației și apoi a fost plimbat prin alte patru (!!!) spitale din două județe (Spitalul de Boli Infecțioase din Baia Mare, Spitalul Județean de Urgență Baia Mare, Spitalul de Pneumologie Cluj-Napoca, Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj). A murit în 13 aprilie 2020, dar decesul a fost anunțat oficial abia în 15 aprilie. Pacientul avea condiții medicale pre-existente (afectare neurologică).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here