INTERES PUBLIC – Consiliul Județean Maramureș: trafic îngreunat pe DN 18, în Pasul Prislop, în 27-28 august 2022

0
472

TRAFIC RUTIER – PASUL PRISLOP. În acest weekend, are loc a 50-a ediție a Festivalului Interjudețean de Folclor “Hora la Prislop”. Evenimentul strânge la fiecare ediție mii de maramureșeni și oaspeți din toate colțurile țării în Pasul Prislop.

 

În acest context, circulația rutieră pe DN 18, în Pasul Prislop, va fi îngreunată din cauza numărului mare de participanți la acest eveniment.

 

Pentru fluidizarea circulației rutiere și, totodată, pentru asigurarea unor condiții de trafic cât mai bune, conducătorii auto care doar tranzitează zona în acest weekend sunt rugați să aleagă alte trasee.

 

Biroul de presă al Consiliului Județean Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here