FINANȚARE – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest deschide sesiune de depunere a proiectelor cu finanțare nerambursabilă pentru investiţiilor în infrastructuri mici

0
71

PROIECTE. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide, în 29 mai 2018, a cincea sesiune de depunere a proiectelor din acest an, măsură destinată investiţiilor în infrastructuri mici. Suma maximă nerambursabilă a unui proiect este de 28.342 euro

 

Beneficiari direcți sunt comunele și asociațiile acestora – conform legislaţiei naţionale în vigoare -, iar beneficiarii indirecți sunt locuitorii zonei pentru accesul la infrastructurile diversificate/dezvoltate.

 

Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 29.05.2018-09.07.2018, la sediul GALMMV  din orașul Tăuţii Măgherăuş (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş, strada 1, numărul 194, camera 15).

 

Detalii AICI (click pentru a descărca fișierul în format .doc).

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ