FINANȚARE – Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest deschide sesiune de depunere a proiectelor cu finanțare nerambursabilă pentru investiţiilor în infrastructuri mici

0
119

PROIECTE. Grupul de Acţiune Locală Maramureș Vest (GALMMV) deschide, în 29 mai 2018, a cincea sesiune de depunere a proiectelor din acest an, măsură destinată investiţiilor în infrastructuri mici. Suma maximă nerambursabilă a unui proiect este de 28.342 euro

 

Beneficiari direcți sunt comunele și asociațiile acestora – conform legislaţiei naţionale în vigoare -, iar beneficiarii indirecți sunt locuitorii zonei pentru accesul la infrastructurile diversificate/dezvoltate.

 

Proiectele pot fi depuse zilnic, de luni până vineri, între orele 10-14, în perioada 29.05.2018-09.07.2018, la sediul GALMMV  din orașul Tăuţii Măgherăuş (în incinta Primăriei Tăuţii Măgherăuş, strada 1, numărul 194, camera 15).

 

Detalii AICI (click pentru a descărca fișierul în format .doc).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here