DECIZIE – Compania Tarom și-a anulat, cel puțin până la final de octombrie, cursa regulată de luni, Baia Mare – București

2
5536

FRECVENȚĂ. Compania aeriană națională Tarom a revenit la programul de 5 zboruri dus-întors al cursei regulate Baia Mare – București, renunțând la cursa din zilele de luni. În acest moment, Tarom operează cursa Baia Mare – București și retur cu o frecvență de 5 zboruri/săptămână, în zilele marți, miercuri, joi, vineri și duminică. Decizia companiei Tarom este valabilă cel puțin până la finalul lunii octombrie 2023 și este cauzată de raportul dintre numărul de aeronave pe care-l deține și numărul zborurilor regulate și charter pe care l-a contractat pe perioada verii.

 

Vă reamintim că de pe Aeroportul Intenațional Maramureș cursa Baia Mare – București și retur este operată și de compania Air Connect, cu o frecvență de două zboruri dus-întors pe săptămână, în zilele de luni și vineri.

 

În acest moment, pe Aeroportul din Tăuții Măgherăuș trei companii operează curse regulate: Tarom (5 zboruri dus-întors/săptămână către București), Air Connect (două zboruri dus-întors pe săptămână către București) și HiSky (două zboruri dus-întors pe săptămână către Paris).

 

De asemenea, patru companii aeriene operează zboruri de tip charter: Corendon (două zboruri dus-întors pe săptămână către Hurghada – Egipt și două zboruri pe săptămână dus-întors către Antalya – Turcia), Aegean (un zbor dus-întors pe săptămână către Heraklion – Grecia), HiSky (un zbor dus-întors pe săptămână către Antalya – Turcia și un zbor dus-întors pe săptămână către Hurghada – Egipt) și Tarom (un zbor dus-întors pe săptămână către Antalya – Turcia).

 

* Foto: @Aeroportul Internațional Maramureș

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

  1. Compania Tarom a ajuns intr-un stadiu avansat de degradare.Am calatorit pe ruta Tel Aviv Bucuresti.Scaune rupte,acoperite de huse murdare,personal lipsit de empatie,avion neantifonat corespunzator.Un zgomot asurzitor pe timpul zborului.Am comentat la final si mi s-a spus:mergeti pe jos daca nu v-ati simtit bine sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here