INTERDICȚIE – Drumul Poiana Blenchii – limita judeţului Maramureş, închis pe perioadă nedeterminată din cauza căderii de bolovani

0
417

DECIZIE. Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj a decis închiderea pe perioadă nedeterminată a drumului judeţean 109 F, Poiana Blenchii – limita judeţului Maramureş. Drumul a fost blocat traficului încă din 22 februarie, ca urmare a unor căderi de bolovani de pe versantul vestic pe sectorului de drum, la kilometrul 10+370.

 

Autoritățile din Sălaj au stabilit rute ocolitoare pentru devierea circulaţiei. Administratorul drumului este Consiliul Județean Sălaj, iar pentru soluţionarea situaţiei sunt necesare elaborarea unor studii geotehnice, topografice şi expertiză tehnică însoţită de o estimare a costurilor, respectiv elaborarea proiectului tehnic şi execuţia lucrărilor pe baza soluţiilor prezentate în expertiza tehnică.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here