ÎNFRÂNGERE FĂRĂ DREPT DE APEL – Minaur Baia Mare, spulberată la Satu Mare de CSM Olimpia

0
1413

FOTBAL – LIGA A III-A. Sâmbătă, 9 septembrie 2023, pe Stadionul Olimpia Daniel Prodan din Satu Mare, în meci contând pentru etapa a 3-a a Seriei a 10-a a Ligii a III-a, CSM Olimpia Satu Mare a câștigat, cu 4-1 (3-1), cu Minaur Baia Mare. În pofida aparențelor, partida arbitrată la centru de Claudiu Gaitin din Timișoara, a început cu gazdele ca favorite.

 

Antrenorul Ciprian Danciu (Minaur Baia Mare) a început partida cu următorul 11: Breban – Achim, Stoian, Raul Gherman, Simion (cpt.) – Matei Urvanțev, Potcoavă – Piroșka, Denis Gherman, Lemac.

 

Sătmărenii, cu două victorii în primele două etape, aveau nu doar de menținut parcursul bun din debutul campionatului, ci și să răzbune înfrîngerea de luna trecută, din Cupă, când băimărenii i-au eliminat chiar pe propriul teren. Și au reușind, spulberând Minaur, echipă pe care în min. 20 o conduceau deja cu scor de forfait: 3-0. Nici nu se obișnuiseră bine băimărenii cu iarba gazonului de la Olimpia, când a deschis scorul Moussa Tiefing Samake (jucător de 19 ani, originar din Republica Mali și aflat la primul sezon în Europa, după ce a fost cumpărat de CFR Cluj de la Salitas FC, echipă din Burkina Faso, și împrumutat în această vară la echipa sătmăreană). Era minutul 4, dar nimic nu avea să prevadă dezastrul din următoarele minute.

 

CSM Olimpia Satu Mare a mai înscris de încă două ori în următorul sfert de oră, prin Raul Vidrășan (24 de ani, adus tot în vară, de la echipa de Liga a 2-a, Ripensia UVT – jucător format la Academia Gheorghe Hagi, fost component al loturilor naționale U17, U18 și U19) și apoi prin Răzvan Lazăr (21 de ani, venit în vară tocmai de la Minaur Baia Mare). 3-0, scor de neprezentare.

 

Orgoliul băimărenilor a răbufnit în min. 36, când fundașul central Daniel Stoian a redus din handicapul de pe tabela de marcaj, însă în repriza a doua sătămărenii au refăcut diferența de neprezentare, prin același jucător din Mali, Samake.

 

CSM Olimpia Satu Mare – Minaur Baia Mare: 4-1 (3-1), au marcat Moussa Tiefing Samake (min. 4, min. 64), Raul Vidrășan (min. 13), Răzvan Lazăr (min. 20) / Daniel Stoian (min. 36).

 

În urma înfrângerii, Minaur este pe locul 6 (din 10), cu doar 3 puncte din 3 meciuri, iar în etapa următoare, în 15 septembrie, joacă pe teren propriu cu CS Lotus Băile Felix (locul 3, care în această etapă a câștigat pe teren propriu cu 3-1 partida cu CS Sănătatea Servicii Publice Cluj).

 

* Foto: @CSM Olimpia Satu Mare

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here