ÎNFRÂNGERE – Echipa de fotbal din Baia Mare a pierdut la Gherla un meci în care clubul oaspete a acuzat durități extreme

2
294

FOTBAL FEMININ – LIGA  A II-A. Duminică, 15 octombrie 2023, pe Stadionul Municipal din Gherla, în meci contând pentru etapa a 5-a Seria a 2-a a Ligii a II-a la fotbal feminin, Atletic Olimpic Gherla a câștigat, cu 5-1 (1-0), partida cu Fotbal Feminin Baia Mare. Meciul, arbitrat de o brigadă din Sălaj, cu Szabo Krisztina din Crişeni la centru, a opus echipele clasate înaintea rundei pe locurile 2 (Gherla) și 4 (Baia Mare).

 

Gazdele, care după sincopa din prima etapă de pe teren propriu au obținut 3 victorii consecutive, au pornit din postura de favorite (și pentru că în urmă cu o săptămână, tot la Gherla, Atletic o elimina cu 3-0 din Cupa României pe formația băimăreană), însă încleștarea, una extrem de tensionată, au determinat conducerea clubului băimărean să reclame durități extreme ale celor din Gherla (printre altele, că portarul oaspetelor, Florina Cosma, a fost atacat cu crampoanele pe față – a și fost înlocuit cu rezerva, de altfel -, precum și două jucătoare de câmp accidentate).

 

• Atletic Olimpic Gherla – Fotbal Feminin Baia Mare: 4-1 (1-0) – au marcat Ariana Sălăgean (2 goluri), Crina Tămaș (2 goluri) și Alexandra Iușan / Alexandra Buftea. În min. 75, Sorina Zăhan de la gazde a primit cartonaș roșu, fiind eliminată din joc.

 

Următorul meci al băimărencelor are loc pe teren propriu, în 21 octombrie, cu ACS Roma Florin Pădurean din Timișoara.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

    • Vă mulțumim pentru semnalarea greșelii, aveți dreptate, am corectat și am făcut un update cu marcatoarele. Nu ca o scuză, ci ca o explicație la un fapt: conducerea clubului băimărean a informat că scorul a fost 5-1, în acel moment FRF afișa rezultatul 4-1. Niciun oficial (la care am avut acces) nu a putut explica diferența. Am dedus că unul dintre goluri o fi fost anulat și nu a sesizat oficialul băimărean prezent la meci. FRF publică rezultatele după ce li se remite informația oficială a observatorului. Am mers, firesc, pe mâna FRF (care a făcut corectura după o zi, ceea ce am făcut și noi). Se întâmplă, perfecțiunea e o utopie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here