CRONICĂ DE MECI – Explorări Baia Mare a pierdut la Steaua și se pregătește pentru înfruntarea cu ultima clasată, CSU Brașov

0
228

VOLEI MASCULIN – DIVIZIA A1. Sâmbătă seara, în Sala Polivalentă “Mihai Viteazul” din București, CSA Steaua a învins-o pe CS Ştiinţa Explorări Baia Mare în minim de seturi, steliștii urcând în urma acestei previzibile victorii pe locul 2 în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, după CSM Arcada Galați.

 

Meciul, arbitrat de Marius Ștefurac și Alin Mateizer (ambii din Ploiești), a durat doar o oră și 15 minute de la fluierul de început, finalizându-se pe tabela de marcaj cu 3-0 (25-20, 25-20, 25-17) în favoarea elevilor lui Silviu Oancea. În pofida unei replici bune (ținând cont de poziția din clasament și de valoarea loturilor), băimărenii au reușit să se impună în fața Stelei la un singur capitol tehnic: puncte decisive din blocaj (6-5), în rest formația bucureșteană dominând partida (35-31 puncte decisive din atac, 10-2 puncte direct din servă și 25-18 puncte pe greșeala adversarului).

 

De la Explorări au punctat: Andrei Dan Butnaru și Veniamin Ioan Aldea (câte 10 puncte), Marius Cheagă (8 puncte), Sorin Dragomir (4 puncte), Robert Țuțea, Mihnea Talpă și Cristian Badea (câte 2 puncte) și Dragoș Răileanu (1 punct). De la Steaua, cele mai multe puncte le-au realizat: Gabriel Bontea (10 puncte), Mircea Peta (9 puncte), Ciprian Matei (7 puncte), Gabriel Ghionea și Robert Vologa (câte 6 puncte).

 

Duminică, 14 martie, Explorări, clasată pe locul 9 din cele 12 echipe din prima divizie, cu 12 puncte, joacă împotriva brașovenilor de la CSU, meci în care ar trebui să obțină victoria în minim de seturi, echipa brașoveană fiind pe ultimul loc în clasament, cu 0 puncte și niciun set câștigat.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here