INFORMAŢIE – Alt concurs sub tutela CJ Maramureş cu câştigătorul cunoscut înaintea desfăşurării

3
955
Lucian Morar, Doru Dăncuș (vicepreședinți CJ Maramureș), Monica Mare și Gabriel Zetea

MANAGER. Managerul Muzeului Judeţean de Etnografie şi Artă Populară Baia Mare va fi Monica Mare. Sigur, după comunicarea rezultatelor concursului „de proiecte de management” organizat pentru ocuparea postului de conducere al instituţiei din subordinea Consiliului Judeţean (CJ) Maramureş.

 

Monica Mare și Gabriel Zetea

Postul de manager al Muzeului de Etnografie a devenit vacant după pensionarea forţată a lui Gheorghe Robescu, cercetat de DNA în urma unor şmenuri financiare petrecute-n instituţie. Foarte inspirat, Zetea l-a numit interimar pe deja celebrul Ilie Gherheş („100% Ilie Gherheş), demascat de 2mnews că s-a îmbătat crâncen în timpul serviciului, în propriul birou din instituţie, şi apoi demis la 2 ore după ce imaginile au devenit publice. În consecinţă, Zetea n-a mai riscat şi a numit-o în aceeaşi zi (16 ianuarie 2017) ca interimar pe Monica Mare, inspector superior în Direcţia Juridică din cadrul CJ Maramureş – e absolventă de Istorie.

Concursul, dacă poate fi numit aşa un simulacru cu câştigătorul cunoscut dinainte (că nu suntem noi chiar atât de inspiraţi, ci doar informaţi), va fi desfăşurat în trei, sparing partenerii câştigătoarei Monica Mare fiind un profesor de istorie (Lazăr Marcel Cozmuţa) şi un absolvent de Artă Plastică (Mihai Adrian Tirică). Pentru că am înţeles de la specialiştii în medicină că nu e recomandată starea de tensiune, care ar cauza sănătăţii, v-am comunicat câştigătorul, sigur, cel mai capabil dintre cei trei candidaţi.

 

Cei care, peste câteva zile, vă vor comunica oficial ceea ce vă comunicăm noi acum sunt Ionela Florea, Alexandru Ielciu, Teodora Sabo şi Carmela David (cei care fac parte din comisia care vor evalua proiectele de management ale candidaţilor).

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here