INFO – Prima audiență în municipiul Sighetu Marmației a prefectului Moldovan

0
389
Vasile Moldovan, prefectul județului Maramureș

AUDIENȚĂ. Prefectul Vasile Moldovan va organiza prima sesiune de audiențe acordate în teritoriu, în data de vineri, 23 august, între orele 10.00 – 12.00, în municipiul Sighetu Marmației, în locația de pe strada Alexandru Ivasiuc nr.17.

 

„Pentru a veni în sprijinul cetățenilor din Maramureșul istoric și a evita cheltuielile și deplasarea în municipiul reședință de județ a locuitorilor domiciliați la distanță, respectiv de a proceda la rezolvarea problemelor, am decis și am stabilit un program de audiență lunar, în prima și a treia zi de vineri în municipiul Sighetu Marmației. Având în vedere că data de 16 august a fost stabilită prin hotărâre de Guvern, drept zi liberă pentru instituțiile și autoritățile publice, am luat decizia de a organiza audiențe pentru cetățenii în data de 23 august”, a spus prefectul Vasile Moldovan.

 

Înscrierea cetățenilor pentru audiențe la sediul din municipiul Sighetu Marmației se efectuează la numărul de telefon 0262.214.026, la adresa de email: [email protected], respectiv prin programare/înscriere online pe pagina de web: mm.prefectura.mai.gov.ro, la secțiunea contact (se completează formularul din secțiunea Contact).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here