INCIDENT – Fetiţa împușcată accidental de un polițist aflat în urmărirea unui suspect va fi operată astăzi

0
283

ÎMPUȘCATĂ. O fetiţă în vârstă de 7 ani din Poienile de Sub Munte, comună maramureșeană aflată la granița cu Ucraina, a fost rănită prin împușcare, de un glonț ricoșat, de unul dintre polițiștii care se aflau în urmărirea unui suspect de contrabandă cu țigări.

 

Fetița se afla, împreună cu alți doi minori (cu vârste de 5 și 16 ani), în mașina suspectului (care era unchiul celor trei copii), care a refuzat să oprească mașina la semnalele polițiștilor, și a fost rănită în picior, fiind transportată la Spitalul Județean de Urgență “Dr. Constantin Opriș” Baia Mare.

 

Diagnosticul medical este plagă transfixiantă cu fractură de metatars la laba piciorului și va fi operată în cursul acestei zile – în condițiile prezente, starea de sănătate a fetiței este bună.

 

Maramureșeanul suspect de contrabandă cu țigări și care a refuzat să oprească a fost reținut de polițiști într-o livadă, după ce acesta a abandonat autoturismul de teren (care era radiat din circulaţie şi avea număr de înmatriculare fals) în apropierea casei unir cunoscuți, unde i-a lăsat pe cei trei copii minori. Urmărirea s-a desfășurat anevoios, șoferul părăsind carosabilul și traversând cu mașina râul Luhei.

 

Cercetările în caz sunt făcute de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Vişeu de Sus.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here