TENTATIVĂ – Proiect de 54 de milioane de lei pentru reabilitarea drumului Leordina – Poienile de sub Munte, se încearcă obţinerea finanţării

0
583
Repedea, Maramureș

PROIECT. Au fost aprobaţi indicatorii tehnico-economici – faza Studiului de Fezabilitate (SF) – pentru reabilitarea unui sectorul de drum de 20 de kilometri. Drumul în cauză parcurge ruta Leordina – Ruscova – Repedea – Poienile de sub Munte.

 

Cei de la Consiliul Judeţean (CJ) Maramureş vor să obţină finanţarea necesară pentru acest obiectiv de investiţie, aproximativ 54 de milioane de lei, din bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene prin Programul Național de Dezvoltare Locală. Conform SF-ului, valoarea totală a investiţiei este de 53.855.829 lei fără TVA.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here