INAUGURARE – În 27 februarie 2024, redevine operațional Serviciul de Permise și Înmatricularea Vehiculelor Maramureș din Sighetu Marmației

0
219

SEDIU SECUNDAR – SIGHETU MARMAȚIEI. Vineri, 23 februarie 2024, la ora 13.00, are loc inaugurarea sediului secundar al noului Serviciu de Permise și Înmatricularea Vehiculelor Maramureș din municipiul Sighetu Marmației. Instituția, aflată în subordinea Instituției Prefectului Maramureș, va funcționa în fosta Casă Sigheteană (AJOFM), pe strada AIexandru Ivasciuc nr. 17, și va fi deschisă publicului începând de marți 27 februarie 2024.

 

La noul sediu secundar din Sighetu Marmației, activitatea se va desfășura în zilele de marți (după orarul: 09.30-12.30 și 13.00-14.30) și joi (după orarul 09.30-13.30 și 13.00-16.30), la două ghișee, unul pentru operațiuni de înmatriculare definitivă, transcriere, duplicat CI, modificare date, radiere și autorizare provizorie și unul destinat preschimbării permiselor de conducere românești, duplicat PC, preluare imagini, eliberare PC, precum și de programare a candidaților la proba practică în vederea obținerii permisului de conducere.

 

Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Maramureș este situat în municipiul Baia Mare, pe strada Aleea Școlii nr. 1, și preia și eliberează documente privind permise de conducere, înmatriculări provizorii, înmatriculări definitive, radieri, duplicate. În septembrie 2020, instituția județeană a deschis un sediu secundar de lucru și în municipiul Sighetu Marmației, pentru evitarea deplasării cetățenilor din Maramureșul istoric la Baia Mare, însă ulterior activitatea a fost sistată.

 

* Foto: @Primăria Sighetu Marmației

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here