AMENINȚARE – Partida Romilor reclamă că în Maramureș liderii PNL și PSD nu vor să continue colaborarea și să candideze pe liste comune la locale și amenință cu o asociere cu AUR

0
465
Nicolae Păun

LIDERII ROMILOR ÎȘI NEGOCIAZĂ COLABORĂRILE ELECTORALE. Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa, a reclamat că liderii PNL și PSD din mai multe județe, printre care și Maramureș, nu vor să candideze împreună cu ei, pe liste comune, la alegerile locale și europarlamentare, deși el consideră că „dacă suntem împreună la guvernare”, consideră că este „de bun augur să continuăm această colaborare cu PSD și cu PNL”, pentru că ei se înțeleg bine cu Ciucă și Ciolacu.

 

În acest context, Păun atrage „atenția liderilor PSD și PNL din Maramureș”, cu care nu s-au „înțeles”, că „nu vor mai putea obține anul acesta voturile romilor cu un litru de ulei și un kilogram de zahăr” și că o să meargă „personal în aceste comunități în campania electorală”, ca să le spun romilor să nu-i voteze pe politicienii de la PSD și PNL, „care se comportă ca niște baroni locali”.

 

De asemenea, liderul romilor a avertizat conducerile PNL și PSD că prin refuzul lor de a negocia candidaturi comune la alegerile locale și europarlamentare, obligă (!?) Partida Romilor să candideze pe liste proprii sau să „își schimbe strategia politică” să îi „arunce pe romi în brațele AUR”, fapt care ar conduce, susține el, la pierderea alegerilor de anul acesta de către acești baroni locali.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here