DRUM ÎN REPARAȚII – Lucrări de pe DN 1C, la podul din Lăpușel: detalii despre durata acestora și rutele alternative organizate

1
1548

LUCRĂRI INFRASTRUCTURĂ MARAMUREȘ. În această perioadă, se desfășoară lucrări de înlocuire a rosturilor de dilatație (dispozitive de acoperire a rosturilor de dilatație) pe DN 1C, la podul din localitatea Lăpușel – ultimele lucrări similare s-au efectuat în anul 2013. Din această cauză, în zonă circulația rutieră se desfășoară alternativ, pe un sens, dirijată semaforizat, completată în orele de vârf cu piloți de dirijare.

 

Lucrările de înlocuire a rosturilor de dilatație, pe partea dreaptă (sensul de mers Baia Mare – Dej), sunt prevăzute a fi finalizate, în 11 august 2023, urmând să fie reluate, pe drumul național, la podul din localitatea Lăpușel, pe celălalt sens de circulație, după Sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului, a precizat prefectul Rudolf Stauder, președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Maramureș.

 

Ca rute alternative, conducătorii auto pot utiliza DJ 182 B, Remetea  Chioarului – Șomcuta Mare, respectiv DJ182B, Cătălina – DJ184A, Coltău – Arieșu de Pădure – Finteușu Mic – Satulung (doar pentru autoturisme), a precizat Dan Bucă, comunicatorul CJSU Maramureș.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here