ÎN CONDUCEREA PARLAMENTULUI – Senatorul Dan Ivan, secretarul Senatului și în noua sesiune parlamentară

0
356

FAPT. Senatorul Dan Ivan rămâne singurul demnitar de Maramureș prezent în structurile de conducere ale Parlamentului. Acesta a fost reconfirmat ca secretar al Biroului Permanent al Senatului, funcție pe care a ocupat-o începând cu decembrie 2020. Menținerea sa în conducerea Senatului vine ca o confirmare a activității depuse până acum de parlamentarul USR-PLUS. Cu cele 24 de inițiative legislative, dintre care una devenită lege, în doar șase luni de mandat, Dan Ivan este de departe cel mai activ senator maramureșean din actualul mandat.

 

“Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Mă onorează, dar mă și obligă. Responsabilitățile sunt mari, pentru că desfășurarea procesului legislativ nu lasă loc erorilor. În cadrul Biroului Permanent al Senatului are loc una dintre cele mai importante etape din parcursul parlamentar al adoptării sau modificării unei legi”, a precizat senatorul Dan Ivan.

 

Funcția de președinte al Senatului este deținută de asemenea de USR-PLUS. Anca Dragu își va continua mandatul început în luna decembrie a anului trecut.

 

Celelalte 11 funcții din Biroul Permanent al Senatului sunt ocupate de vicepreședinții Vasile Dîncu, Gabriela Firea (PSD), Alina Ștefania Gorghiu și Nicolae Neagu (PNL), funcțiile de secretar vor fi îndeplinite de Robert Cazanciuc (PSD), Eugen Pîrvulescu (PNL) și Sorin Lavric (AUR), iar pentru funcțiile de chestor au fost nominalizați Radu Oprea (PSD) Eugen Țapu Nazare (PNL), Sergiu Cosmin Vlad (USR PLUS) și Attila Laszlo (UDMR).

 

Biroul parlamentar al sentorului Dan IvanATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here