PROGRAM PENTRU COPII – Spectacolul “Clovnii în vacanță”, în acest weekend, la Teatrul de Păpuși din Baia Mare

0
276

SPECTACOLE. Sâmbătă, 4 septembrie, și duminică, 5 septembrie, de la ora 11.00, Teatrul de Păpuși Baia Mare prezintă spectacolul pentru cei mici “Clovnii în vacanță”, în regia artistic a lui Ionel Tănasă și Iulian Bulancea. Spectacolul se joacă în sala Teatrului de Păpuși și are o durată de 60 de minute. Din distribuție fac parte actorii Carmen Bulancea și Iulian Bulancea.

 

În “Clovnii în vacanță”, copiii vor cunoaște doi clovni și vor trăi împreună cu ei întâmplările și experiențele lor de o viață, presărate cu momente uneori hazlii sau triste, alteori stângace sau melancolice, dar cu siguranță pline de viață. Prețul unui bilet: 7 lei. Informații și rezervări: tel. 0730.270.926 (secția Păpuși).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here