ÎN BAIA MARE – Investiție de aproape 4 milioane de lei pentru construirea unui service pentru tractoare și utilaje agricole

0
3119

INVESTIȚIE – SERVICE TRACTOARE. Furnizorul de tractoare, echipamente și mașinării agricole Sabad din Baia Mare a introdus în fază pre-execuțională construirea unei hale de depozitare și reparații a tractoarelor și utilajelor agricole, localizată pe strada Dumbravei nr. 222, pe un teren de circa 12.000 mp pe care se află și clădirea de birouri și garajul firmei.

 

Investiția, estimată de 3,72 milioane de lei, se va concretiza într-o hală cu suprafță desfășurată de peste 3.000 mp în care va fi făcută întreținerea minimă a tractoarelor/utilajelor, fiind aproximat un număr de 32 de tractoare revizuite pe lună. Conducerea firmei a fixat ca termen de implementare a proiectului investițional în 2 ani de la obținerea autorizației de construire (ultima de pe circuitul pre-execuțional, care permite demararea investiției).

 

Firma Sabad SRL din Baia Mare, care activează de peste 20 de ani în economia maramureșeană – cu o dezvoltare mai accentuată în ultimii 9 ani -, este specializată în comerțul cu mașini agricole și echipamente, fiind deținută de Ioan Petru Sabadsag (originar din Cehu Silvaniei – jud. Salaj). Anul trecut, firma a raportat o cifră de afaceri de 3,40 milioane de lei și un profit net de 86.188 lei, realizat cu 11 angajați, dar și datorii de 1,42 milioane de lei.

* Foto: @Sabad

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here