IMPLICARE – Ceai pentru viitor, un eveniment caritabil organizat de TNL Maramureș, exemplu pentru tânăra generație

0
81
Ionel Bogdan, președintele Consiliului Județean Maramureș

CEAI PENTRU VIITOR 2023. O nouă ediție de succes a evenimentului “Ceai pentru viitor” a avut loc zilele acestea. Colegi liberali, dar și maramureșeni care au dorit să ni se alăture în cadrul acestui eveniment caritabil, devenit deja tradiție, au licitat pentru obiectele de artă și articolele sportive oferite de sportivi și artiști băimăreni, cărora le mulțumesc pentru generozitate.

 

Suma strânsă în cadrul ediției de anul acesta a evenimentului va ajuta doi tineri maramureșeni talentați și ambițioși, care au nevoie de susținerea noastră pentru a face performanță în sport, respectiv muzică – domeniile în care au obținut deja rezultate excepționale.

 

Le mulțumesc colegilor din cadrul TNL Baia Mare pentru continuitatea evenimentului ”Ceai pentru viitor”. Sunteți un exemplu pentru tânăra generație prin implicarea în comunitate și prin aceste acțiuni pe care le organizați. Le mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care au fost prezenți alături de noi și au contribuit la împlinirea visurilor celor doi tineri.

 

Ionel Bogdan, președintele PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here