IDENTITATEA CÂȘTIGĂTORULUI – A fost livrat contractul de 16,7 milioane de lei pentru înființarea rețelei de canalizare din comuna Groși

0
1174

CONTRACT SEMNAT GROȘI. Administrația publică locală din comuna maramureșeană Groși, controlată de edilul Florin Daniel Boltea (PNL), a semnat contractul pentru execuția lucrărilor privind înființarea rețelei de canalizare la valoarea de 16,7 milioane de lei (exact: 16.776.066,20 lei, sumă care include TVA). Proiectul este finanțat prin PNDL și bugetul local.

 

Contractul a fost semnat la 6 februarie 2024 cu firma băimăreană AMI SA (Antrepriză Montaj Instalații), care a sublicitat cu 11,31% pentru a fi desemnată câștigătoare – au fost 6 ofertanți, iar criteriul unic de atribuire a fost Cel mai mic preț.

 

AMI SA este înregistrată în Baia Mare, este specializată pe lucrări de construcții a proiectelor utilitare pentru fluide, aducțiuni și rețele exterioare, instalații interioare, conducte transport gaz, construcții civile și industriale și are mai mulți acționari, fiind controlată de Gabriel Răducu Pop, care este cel mai semnificativ acționar, director general și președinte al Consiliului de Administrație. În 2022, firma a raportat o cifră de afaceri de 79,42 milioane de lei și un profit net de 2,71 milioane de lei, indicatori financiari realizați cu 167 de angajați, dar și datorii de 22,8 milioane de lei.

Rețeaua de canalizare din Groși va fi realizată gravitațional, fiind proiectată cu o lungime de 16 kilometri (16.099 metri), și fiind echipată cu 604 cămine de vizitare, racorduri individuale pentru gospodăriile populației, 8 stații de pompare (cu pompe submersibile, cu funcționare automată), 5,1 kilometri de conducte de refulare.

 

Proiectul cuprinde 5 subtraversări a DN18B, 9 subtraversări de drumuri comunale și o subtraversare a Văii Cărbunăreasa, trebuie finalizat în 72 de luni și trebuie garantat 5 ani.

 

* Foto generică

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here