EXCLUSIV – Producătorul de vopsele Köber își face depozit în Baia Mare, printr-o investiție de peste 430.000 de euro

0
1364

INVESTIȚIE – BAIA MARE. Köber, prima companie privată producătoare de lacuri și vopsele din România, își crește capacitatea de stocare a produselor prin edificarea unui complex în Baia Mare. Acesta va cuprinde un depozit de produse finite, o clădire P+E de birouri, o magazie și parcări. Investiția este localizată pe Bulevardul Independenței nr. 43 și însumează peste 2,13 milioane de lei (echivalentul a peste 430.000 de euro).

 

Köber a fost fondată imediat după Revoluție, în 1990, de inginerul Aurel Köber, în județul Neamț, acolo unde astăzi deține două fabrici de vopsele și rășini (la Turturești și Săvinești), devenind cel mai important furnizor național pentru piața produselor decorative și industriale.

 

În 2019, Köber a raportat o cifră de afaceri de aproape 355 de milioane de lei (cea mai mare din istorie economică a firmei) și un profit de peste 31,6 milioane de lei obținut cu 785 de angajați.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here