IDENTITATE – Cine execută contractul de 3,8 milioane de lei care vizează reparații capitale la secția UPU a Spitalului Județean din Baia Mare

0
2202

CONTRACT – UPU BAIA MARE. Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” din Baia Mare a semnat contractul care vizează lucrări de reparații capitale, recompartimentări și modificari fluxuri în Unitatea de Primire Urgențe (UPU) cu firma locală Borcut Barbolovici SRL. Contractul a fost semnat la 16 august 2023, la valoarea de 3,82 milioane de lei (exact: 3.824.337,91 lei, sumă care include TVA).

 

Pentru a câștiga licitația (au fost depuse 5 oferte și criteriul de atribuire a fost Prețul cel mai mic), sereleul din Baia Mare a ofertat cu 18,62% sub estimarea maximă (în bani, s-a sublicitat cu circa 735.000 lei). Lucrările trebuie finalizate în 6 luni.

 

Firma desemnată câștigătoare a contractului de la Spitalul Județean a anunțat deja că va subcontracta lucrările de instalații electrice.

 

Borcut Barbolovici SRL este înregistrată în Baia Mare și este specializată în lucrări de construcții, fiind deținută de Daniel Barbolovici. Societatea câștigătoare a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de 12,17 milioane de lei și un profit net de 5,17 milioane de lei (ambii indicatori financiari fiind recorduri în istoria economică a firmei), realizat cu 30 de angajați.

UPU Baia Mare asigură triajul, evaluarea și tratamentul de urgență pentru pacienții care se prezintă la spital spontan sau care sunt transportați cu ambulanța, având în structură camere de resuscitare, de tratament imediat, de urgențe minore, urgențe pediatrie și cabinete de stomatologie, ginecologie, gipsare și chirurgie.

 

* Foto: @Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here