ACTIVITATE – Laboratorul de Analize Medicale al Spitalului Județean de Urgență din Baia Mare efectuează peste 100.000 de investigații/lună

0
288

ANALIZE MEDICALE – SPITALUL JUDEȚEAN. De peste 50 de ani, în cadrul Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș” Baia Mare funcționează Laboratorul de Analize Medicale. Misiunea acestuia este prestarea unui act medical de înaltă calitate, prin efectuarea investigațiilor paraclinice de laborator atât pentru pacienții internați în spital cât și pentru cei care se prezintă în Ambulatoriul de specialitate.

 

„Acreditat RENAR încă din 2010, Laboratorul de Analize Medicale este locul unde s-a urmărit atât modernizarea cât și automatizarea activității desfășurate de către personalul care efectuează investigațiile paraclinice într-un interval scurt de timp. Pentru a răspunde cu promptitudine solicitărilor pacienților care ne vizitează, s-a trecut la eliberarea rezultatelor prin e-mail și Whatsapp.

 

Suntem onești, ne îndeplinim promisiunile, ne unim competențele și împărtășim în același timp meritele pentru succesele noastre, urmărind în mod continuu excelența în tot ceea ce facem.

 

Modernizarea și automatizarea activității a dat încredere pacienților care ne vizitează, numărul investigațiilor fiind în continuă creștere – peste 100.000 lunar. Când ai încredere, nu-ți este teama de mersul la medic, de rezultatul analizelor. Prin munca pe care o depunem, noi oferim această încredere celor care ne vizitează și apelează la serviciile noastre”, a declarat managerul Spitalului Județean de Urgență, jr. Alexandru George Oros.

 

Compartiment Relații publice și Comunicare – Spitalul Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriş” Baia MareATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here