PROGNOZĂ – Cum va fi vremea în Maramureș în următoarele două săptămâni: maximele termice vor coborî de la 31 de grade Celsius la 24 de grade Celsius.

0
247

METEO. Specialiștii Administraţiei Naţionale de Meteorologie au făcut publică prognoza următoarelor două săptămâni (în intervalul 11 – 24 septembrie 2023), anunțând o normalizare a regimului termic al perioadei de la jumătatea acestei săptămâni.

 

În Maramureş, până miercuri, 13 septembrie, tendinţa va fi de încălzire treptată, astfel că media temperaturilor maxime va ajunge la 30-31 de grade Celsius. Începând din 14 septembrie, regimul termic va ajunge pe timpul zilelor la o valoare medie de 24 de grade Celsius (însă în perioada 14-17 septembrie prognozate ploi cu cantități de apă însemnate și cu o probabilitate în creștere și după 21 septembrie).

 

În perioada 17-24 septembrie temperaturile maxime se vor încadra în intervalul 25-26 de grade Celsius. În cursul nopților se vor înregistra minime termice cu valori medii cuprinse între 12 și 14 grade Celsius. În zona montană, media temepraturilor se va încadra în cursul zilelor între 15 și 20 de grade Celsius, iar noaptea se vor înregistra temparaturi cuprinse în media 8 și 12 grade Celsius.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here