NU ERAU DECIȘI – La 5 zile de la anunțul privind continuarea protestului, judecătorii Tribunalului Maramureș au revenit asupra deciziei, suspendându-l

0
951
sdr

MAGISTRAȚI – MARAMUREȘ. Luni, 11 septembrie 2023, la doar 5 zile de la anunțul privind continuarea protestului hotărât în 20 iunie și justificat de „prevederile proiectului de lege privind pensia de serviciu a magistraţilor şi de modificările legislative preconizate, la data continuării protestului, în domeniul salarizării”, Adunarea generală a judecătorilor din cadrul Tribunalului Maramureş a revenit asuprea deciziei, hotărând suspendarea formei de protest şi reluarea activităţii normale începând de mâine, 12 septembrie, a comunicatr conducătorul Biroului de informare şi relaţii publice al Tribunalului Maramureș, judecător Florin Ene-Solomciuc.

 

Vă reamintim că începând din 21 iunie 2023, magistrații maramureșeni au protestat prin amânarea judecăţii cauzelor aflate în stare de judecată, cu excepţia celor urgente.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here