DEMERS – Borșa va deveni stațiune turistică de interes național, iar Oncești stațiune de interes local

0
762

TURISM. Ministerul Turismului a lansat în consultare publică un proiect de atestare ca stațiuni turistice de interes național a patru localități, printre care și Borșa (județul Maramureș). De asemenea, se are în vedere și aprobarea atestării ca stațiuni turistice de interes local a cinci localități printre care și comuna maramureșeană Oncești.

 

În cazul aprobării proiectului, localitățile atestate vor fi promovate ca stațiuni turistice de interes național sau local și vor avea șanse mai mari în atragerea de finanțări nerambursabile, în condițiile în care unele programe de finanțare impun existența respectivei atestării.

 

Prin realizarea acestor proiecte, localitățile se vor dezvolta din punct de vedere turistic, ceea ce va determina o creștere a numărului turiștilor, iar investitorii din domeniu vor putea accesa finanțări structurale europene pentru construirea structurilor de primire.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here