IDENTITATE – Cine este tânărul din Borșa arestat pentru tentativă de omor, după ce a încercat să-și împuște fosta iubită cu pușca de vânătoare

0
1193

TENTATIVĂ DE OMOR. Flavius Gheorghe Mihali (27 de ani) din Borșa va rămâne în arest preventiv până în 27 ianuarie 2024, magistratul Tribunalului Maramureș admițând vineri dimineața, la ora 11.45, propunerea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Maramureş de a dispune arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

 

Mihali este cercetat pentru săvârşirea a trei infracţiuni: tentativă la omor, uz de armă fără drept şi nerespectarea regimului armelor și al munițiilor. El a cerut judecătorului să i se aplice o măsură preventivă mai blândă (arest la domiciliu sau control judiciar), însă solicitarea a fost respinsă.

 

Borșeanul a fost reținut de polițiști în 28 decembrie 2023, după ce în noaptea de 27 spre 28 decembrie, în jurul orei 1.00, a tras cu pușca de vânătoare spre dormitorul şi spre poarta de acces în locuinţa fostei sale iubite (în vârstă de 19 ani), care locuiește pe strada Cimbrului din Borșa. Tânăra a alertat poliția (prin numărul unic de urgențe 112), iar Mihali a fugit de la fața locului.

 

Poliţiştii au găsit puşca de vânătoare, împreună cu trei cartuşe şi un tub de cartuş, ascunsă în zona străzii Victor Babeş din Borșa. Mihali nu este deţinător legal de arme. A fost reținut pentru tentativă de omor, iar vineri judecătorul de drepturi și libertăți a dispus prelungirea arestului preventiv pentru 30 de zile. Decizia poate fi contestată, dar este executorie.

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here