HANDBAL MASCULIN – Meciul România – Muntenegru, care are loc în Baia Mare, transmis duminică de TVR 1

0
615

PRELIMINARII CAMPIONATUL EUROPEAN. Televiziunea națională a anunțat că va transmite în direct, pe canalul TVR 1, meciul România – Muntenegru, din preliminariile Campionatului European 2022, care are loc în Baia Mare. Transmisiunea în direct de la Baia Mare, va fi duminică, 8 noiembrie, începând cu ora 18.25, în comentariul lui Dragoş Cojocaru şi Dragoş Bocanaciu.

 

În lotul României sunt patru sportivi de la Minaur Baia Mare: interii stânga Andrei Buzle și Alexandru Csepreghi, centrul Călin Căbuț și pivotul Albert Cristescu.

 

Prima partidă din grupă a naționalei a avut loc ieri, 5 noiembrie, în deplasare, cu Suedia, România fiind învinsă cu 33-30. România este în grupă cu Suedia (de 4 ori campioană europeană), Muntenegru (locul 18 la ultimul Campionat European) şi cu Kosovo. Pentru a fi siguri de calificare, România trebuie să se claseze pe unul dintre primele două locuri.

 

Naţionala masculină de handbal speră să revină la un campionat european după o absenţă de 24 de ani. Ultima prezență a reprezentativei noastre de handbal masculin la un Campionat European a fost în urmă cu 24 de ani (în 1996), când a terminat pe locul 9. Campionat European 2022 se desfășoară în Ungaria şi Slovacia.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here