VIZITĂ OFICIALĂ – Președintele României, Klaus Iohannis, în Maramureș

3
1510
Klaus Iohannis

PREȘEDINTELE, ÎN MARAMUREȘ. Astăzi, de la ora 13.00, președintele României, Klaus Iohannis, va participa în comuna maramureșeană Băsești la redeschiderea muzeului Casa memorială Gheorghe Pop de Băsești. Conform Instituției Prefectului Maramureș, cu ocazia evenimentului, Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș îi va fi acordată medalia aniversară „Centenarul Marii Unirii”.

 

Conform agendei Administrației Prezidențiale, la ora 14.45, președintele Iohannis va participa, în Baia Mare, la prezentarea planului investițional pe Regiunea de Nord-Vest, eveniment care se va desfășura la sediul Consiliului Județean Maramureș.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Prezența Președintelui, Un act onorabil adus unui Tribun transilvan! Cinstirea părinților fondatori ai națiunii române ține istoria vie!
    #Respect!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here