FUNCȚIE – Directorul de cabinet al lui Zetea a devenit consilier superior la Direcția pentru Protecția Copilului

2
1547

PSD MARAMUREȘ. Scriu râzând: directorul de cabinet al președintelui Consiliului Județean (CJ) Maramureș, Valer “Îngerul” Gabriel Zetea, Cosmin Ion Drulea, profesor de sport, a devenit consilier superior la Direcția pentru Protecția Copilului. E o realizare și asta: o funcție bună, de funcționar public, fără mare bătaie de cap și remunerată-n “diamante” (adică c-un salariu semnificativ, de bugetar pe viață).

 

Orice cred că poți să spui despre pesedistul Zetea – cel care l-a făcut, c-așa a vrut el, ambasador al Maramureșului pe cel mai urât român în viață, Liviu “Daddy” Dragnea -, dar nu și că nu este preocupat de blindajul financiar al apropiaților prieteni pesediști. Asta e doar o altă dovadă.

 

Cine e Drulea

 

Drulea e un apropiat al lui Zetea, un fel de terțiar în new wave-ul pesedist maramureșean, adică parte din triunghiul provenit din TSD și numit “Zetea și Cosminii” (Butuza și Drulea). A preluat mereu funcțiile de la Butuza, care le-a preluat de la Zetea.

 

Drulea a fost preşedinte al TSD Maramureş (ca şi Butuza) şi în 2013 a preluat de la Zetea, devenit preşedinte, prerogativele de purtător de cuvânt al filialei judeţene. În 2016, Drulea, profesor de sport la Colegiul Tehnic Transilvania, a fost ales pe lista PSD pentru al doilea mandat de consilier judeţean.

 

Era singurul rămas nerezolvat, ajuns consilier județean și pus să demisioneze pentru a-l sluji la cabinetul de președinte al administrației județene pe tânărul cu metehne neocomuniste Zetea. Din acea postură, Zetea nu-l putea plăti cu un salariu de adevărat pesedist aflat în camarila puterii, dar l-a rezolvat cu niște surplusuri financiare, numindu-l în consiliile de adminsitrație ale instituțiilor din subordinea CJ (la Drumuri și Poduri, la Spitalul Județean).

 

Câștigătorul suprem, previzibil

 

Delegația în Polonia (Drulea, al doilea din dreapta)

Probabil că chiar și cu aceste surplusuri, cuantumul financiar lunar nu era pe măsura dorințelor (făcea servicii de marketing pe la Primăria Groși și mai era și consilier parlamentar să mai câștige un ban), așa că, după ce s-a întors obosit din Polonia, unde a fost în delegație cu Zetea, Drulea a câștigat, en fanfare, cu 181,31 puncte din 200 posibile, concursul pentru postul de consilier I superior în cadrul Biroului Control Intern – Managementul Calității Serviciilor Sociale și Urmăririi Contractelor din Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Maramureș. Acolo, salariul este proporțional cu dimensiunea titulaturii locului de muncă.

 

Practic, atât am intenționat să vă informez, că un nou consilier superior va ridica ștacheta profesională a DGASPC Maramureș pe cele mai înalte culmi. Și că acesta e directorul de cabinet al lui Zetea. Îngerul a strigat.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

 1. De cati ani se deruleaza acest fenoanmen,cati bani s-au dat acestui club de la Consiliul judetean si de la primarie?
  Cine citeste declaratiile de avere ale batausului din Aciua?
  Interceptati convorbirile acestui nesatul care amenita ordonatorii pricipali de credite,
  daca nu-i dau bani cand vrea el?
  Pe langa analfabetul asta, Dragnea e mic copil cu angajarile fictive.

 2. Un singur amanunt ati omis domnule Vischi, adica faptul ca profesorul de sport era in consiliul de administratie la Rugby adica clubul condus de deputatul Calin Matei.Din pacate pentru cel promovat la acea data era si consilier judetean cand se votau banii pentru rugby,,un campionat din 5 echipe care face vanzare buna la restaurantul Rustic apartinand deputatului interlop de trefla.Adica conflict de interese!
  E clar, Calin Matei, s-a vandut unor entitati translucide , cand pe vremuri toti rugbistii au fost prinsi dopati si isi dadeau in vena DECANOFORT. Va mai aduceti aminte sau sa-l intervievam pe Ioshca Szabo?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here