ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI – Costel Pîrvănoiu: De fiecare dată când va fi nevoie, vom spune și vom scrie cu sânge pe pământ și în cer: România te iubim! La mulți ani, române!

1
248
Costel Pîrvănoiu (PSD Baia Mare)

MESAJ – 1 DECEMBRIE. ROMÂNIA este a mea, este a ta și tuturor ROMÂNILOR de pretutindeni! Așadar, de fiecare dată când va fi nevoie, vom spune și vom scrie cu sânge pe pământ și în cer: ROMÂNIA, te iubim! La mulți ani, ROMÂNE!

 

La mulți ani, ROMÂNIA!

 

Costel Pîrvănoiu



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Țara mea doare de când eram copil , sau poate dinainte …

    A-nceput să doară când nu-nțelegeam de ce-mi ador tatăl , care-o bătea crunt pe mama .
    Mai serios a-nceput să fie când n-am avut voie să dau examen la liceu sanitar exact pentru c-am învățat cât să fiu a cincea la mate-fizică .
    Pentru că religia și alte dogme impregnează neuronii până la a-i greva următoarea rană a fost familia personală , cu copii care nu erau un țel suficient de ambițios pentru un bărbat devenit tată .
    Țara mea doare la fiecare loc de muncă în care bărbați căsătoriți sunt macho pentru că agresează sexual .
    Țara mea doare pentru cât de redusă e la posibilă amantă aproape orice femeie singură .
    Țara mea doare îngrozitor pentru că s-au făcut ani din zilele consecutive-n care plâng c-am născut locuitori pentru alte continente .
    Mă doare să reprezint acest gen , însă orice a făcut să nu fiu bărbat
    m-a salvat ; n-o să pot să zâmbesc niciodată când mint .
    Țara mea de bărbați , ce mult și inutil ne irosiți
    pentru că sunteți altceva decât simțiți ! 🖤

    Mulțumesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here