ALEGERI – Clubul elevilor liberali băimăreni și-a ales conducerea

0
703

ADVERTORIAL POLITIC. Anul 2020 aduce nume noi în organizația CSL Maramureș. Studenții liberali s-au întâlnit ieri, în cadrul unei ședințe interne, pentru a-i alege pe cei care îi vor reprezenta la nivel local.

 

Prezent la întâlnirea tinerilor, Ionel Bogdan, președinte PNL Maramureș și secretar de stat în Cancelaria Prim-Ministrului, a transmis un mesaj de susținere studenților liberali: Mă bucur să mă aflu astăzi aici, alături de voi, la alegerile pentru Biroul Politic al Clubului Elevilor Liberali Baia Mare. Sunt convins că veți face cele mai bune alegeri în ceea ce privește structura acestui Birou și am încredere în echipa voastră. Vă doresc mult succes în activitățile viitoare.

 

Alex Isac, președintele Clubului Studenților Liberali Maramureș, le-a vorbit colegilor săi despre importanța implicării tinerilor în viața politică: Așteptăm aceste alegeri de un timp și sunt bucuros că astăzi am reușit să ne organizăm și să fim împreună într-un număr atât de mare, fapt care demonstrează că noi, tinerii, suntem implicați în viața politică și ne dorim cu adevărat o schimbare pentru România și pentru Maramureș. Am încredere în echipa noastră și odată cu alegerea Biroului Politic al Clubului Elevilor Liberali Baia Mare ne mărim echipa, suntem mai puternici, astfel putem să realizăm și mai multe lucruri frumoase pentru comunitatea noastră. Vă mulțumesc tuturor că sunteți prezenți și vă doresc mult spor în și in activitățile electorale din acest an.

 

Structura Biroului Politic al Clubului Elevilor Liberali Baia Mare, adoptată în urma votului exprimat este: Antonio Chelba – președinte, Ana Ardelean – prim-vicepreședinte, Luca Marius – vicepreședinte, Darius Țura – vicepreședinte, Pedro Buda – secretar general, Roly Drozd, Alexandra Goste, Andreea Goste, Raul Mărieș și Gabriel Ofrim – membrii.

 

Activitățile organizate și realizate de membrii CSL Maramureș și CEL Baia Mare au ca scop principal aducerea spiritului liberal printre generațiile de tineri și, totodată, crearea unei noi generații politice de care România are nevoie.

 

Biroul de presă PNL Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here