INFRASTRUCTURĂ – Comuna Petrova investește întreg excedentul bugetar din 2018, 1,8 milioane de lei, pentru modernizarea rețelei stradale

0
1572

DECIZIE. Administrația comunei maramureșene Petrova va utiliza întreg excedentul bugetar din anul 2018 pentru modernizarea rețelei stradale din comună. În 5 februarie 2019, în ședința ordinară, decizia a primit girul forului deliberativ al comunei, Consiliul Local, și va fi pusă în practică.

 

În anul 2018, comuna Petrova a avut un excedent bugetar de 1,8 milioane de lei. În septembrie 2018, administrația locală a scos la licitație, prin procedură simplificată, modernizarea rețelei stradale din comună, prețul estimat pentru reabilitarea a aproape 7,5 kilometri fiind de peste 4 milioane de lei (respectiv 4.088.726,66 lei), finanțarea fiind din fonduri ale Uniunii Europene, prin PNDR (Programul Național de Dezvoltare Rurală).

 

2mnews

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ