INFRASTRUCTURĂ – Comuna Petrova investește întreg excedentul bugetar din 2018, 1,8 milioane de lei, pentru modernizarea rețelei stradale

0
1805

DECIZIE. Administrația comunei maramureșene Petrova va utiliza întreg excedentul bugetar din anul 2018 pentru modernizarea rețelei stradale din comună. În 5 februarie 2019, în ședința ordinară, decizia a primit girul forului deliberativ al comunei, Consiliul Local, și va fi pusă în practică.

 

În anul 2018, comuna Petrova a avut un excedent bugetar de 1,8 milioane de lei. În septembrie 2018, administrația locală a scos la licitație, prin procedură simplificată, modernizarea rețelei stradale din comună, prețul estimat pentru reabilitarea a aproape 7,5 kilometri fiind de peste 4 milioane de lei (respectiv 4.088.726,66 lei), finanțarea fiind din fonduri ale Uniunii Europene, prin PNDR (Programul Național de Dezvoltare Rurală).

 

2mnews

 

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here