UNPR – Borșa, fieful „partidului rezerviştilor” condus de Gabriel Oprea: „Pe lista pentru europarlamentare va fi cel puțin un maramureșean”

1
818

ORGANIZARE. Sâmbătă, 9 februarie, la Borșa, locație deja tradițională a UNPR, s-a desfășurat „Reuniunea Regională a organizaţiilor UNPR din Regiunea VI Nord-Vest Transilvania”, în fapt o întâlnire a președintelui UNPR, reactivatul Gabriel Oprea cu șefii de filiale ai județelor din nord-vest.

 

Discuțiile au vizat reorganizarea structurilor UNPR (ținta reală fiind alegerile locale și parlamentare din 2020 unde Oprea a fixat un target de 10%) şi tipul de acţiuni pe care partidul trebuie să le întreprindă în vederea alegerilor europarlamentare.

 

Oprea a subliniat că listele pentru europarlamentare încă nu sunt definitivate, dar că “pe această listă se va regăsi cel puţin un maramureşan”. Apoi, un arcuș poetic, pentru încurajarea oștirii politice: în ultima perioadă s-ar fi înscris în UNPR peste 50.000 de persoane, “cei mai mulţi dintre noii membri fiind militari şi poliţişti rezervişti”.

 

Ultima parte o fi adevărată. Mereu a fost așa. De altfel, și filiala Maramureș este condusă de un rezervist, Ioan Cheudan (59 de ani), pensionat din postura de șef al Poliției Rurale Groși. În rest, pace. Și la Borșa a început să se topească zăpada…

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here