FRIG – Temperatura cea mai scăzută în Maramureș, -16 grade Celsius la Târgu Lăpuș

0
290

VREMEA. Frig în Maramureș, în noaptea trecută temperaturile au coborât semnificativ, cea mai scăzută înregistrându-se în Târgu Lăpuș, unde termometrele meteorologilor au înregistrat -16 grade Celsius. La Sighetu Marmației s-au înregistrat -14 grade Celsius, la Ocna Șugatag -13 grade Celsius, iar în Baia Mare -12 grade Celsius.

 

Și astăzi, 1 decembrie, vremea rămâne deosebit de rece în Maramureș, maximele termice fiind estimate la 1-3 grade Celsius, iar minimele vor atinge valori cuprinse între -13 și -10 grade Celsius. Prognoza meteo a zilei avertizează că izolat se va înregistra ceață, cu depunere de chiciură în zonele joase.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here