FRIG – Temperatura cea mai scăzută în Maramureș, -16 grade Celsius la Târgu Lăpuș

0
76

VREMEA. Frig în Maramureș, în noaptea trecută temperaturile au coborât semnificativ, cea mai scăzută înregistrându-se în Târgu Lăpuș, unde termometrele meteorologilor au înregistrat -16 grade Celsius. La Sighetu Marmației s-au înregistrat -14 grade Celsius, la Ocna Șugatag -13 grade Celsius, iar în Baia Mare -12 grade Celsius.

 

Și astăzi, 1 decembrie, vremea rămâne deosebit de rece în Maramureș, maximele termice fiind estimate la 1-3 grade Celsius, iar minimele vor atinge valori cuprinse între -13 și -10 grade Celsius. Prognoza meteo a zilei avertizează că izolat se va înregistra ceață, cu depunere de chiciură în zonele joase.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ