BANII TĂI – Duminică începe Iarna Băimăreană, eveniment finanțat cu peste 354.000 de euro din bugetul orașului

0
481

INFO. Duminică, 2 decembrie, de la ora 18, în Centrul Vechi al Băii Mari (Piața Libertății) au loc ceremoniile de început ale evenimentului Iarna Băimăreană, susținut financiar din bugetul orașului cu suma de 1,65 milioane de lei (echivalentul a peste 354.000 de euro).

 

Se vor aprinde luminile pe bradul din fața Complexului Minerul și cele care compun iluminatul ornamental din oraș, se deschide patinoarul și Târgul de Crăciun.

 

De asemenea, tot în Centrul Vechi au loc concertele susținute de Andra și de Voltaj și un foc de artificii care marchează începutul Iernii Băimărene ediția 2018-2019.

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here