OFICIAL – Așa cum v-am avertizat în urmă cu o lună, Zetea și-a făcut secretara șef al Serviciului Relații Publice și Promovarea județului

3
1671
Gabriel Zetea și Laura Danci

„CONCURS”. Nicio surpriză, nicio lacrimă, nicio remușcare. Numitul Zetea Valer “Îngerul” Gabriel și-a avansat secretara în funcția de șef al Serviciului Relații Publice și Promovarea județului. 2mnews a denunțat fapta încă din 30 octombrie, așa că știrea nu face parte din registrul noutăți, ci vine să consemneze un alt concurs, al cincilea, organizat de preacinstitul președinte al Consiliului Județean (CJ) Maramureș în care am anunțat câștigătorul înainte de începerea concursului.

 

Nicio instituție publică din Maramureș ai cărei angajați sunt plătiți să vegheze la respectarea legii nu s-a autosesizat, nimeni nu a inițiat nici măcar o cercetare în acest sens, măcar așa, de ochii contribuabililor-finanțatori.

 

Laura Danci, sora primarului din Borșa, Ion (Neluțu) Sorin Timiș, unul dintre prietenii la catarama financiară a lui Zetea, și soția inspectorului de poliție Gheorghe Danci, fost șef al Serviciului Pașapoarte, a intrat în concurs cu o prietenă din CJ Maramureș, aceasta fiind descalificată în urma primei probe, cea scrisă.

 

Rămasă singură în acest simulacru de concurs al cărui rezultat l-am anunțat cu o lună înaintea desfășurării sale, Danci a trecut cu brio și proba interviului, unde a fost gratulată cu 85,6 puncte și a fost declarată admisă în funcție, transformându-se din funcționar public de execuție în funcționar public de conducere.

 

Contrar cutumelor concursurilor organizate de CJ Maramureș, componența comisiei de concurs nu a fost anunțată public, fiind avansat doar numele secretarului acesteia (pentru că trebuie să existe o persoană care semnează), respectiv o angajată a CJ în funcția de consilier din Biroul Resurse Umane (Carmela David).

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. S-a rupt lanțul de iubire dintre cele două colege prietene, ambele aspirante la această funcție mult promisă … Și când te gândești că erau de nedespărțit… Chiar și concediile și le făceau împreună… Of, of! So sad !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here