SURSE 2MNEWS – Directorul demis al Penitenciarului Baia Mare, Horia Chiș, a fost arestat pentru 30 de zile pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, ultraj şi şantaj

2
3034

ARESTAT PENTRU FOLOSIREA ABUZIVĂ A FUNCȚIEI ÎN SCOP SEXUAL. Surse informate au precizat pentru 2mnews că directorul demis al Penitenciarului Baia Mare, Horia Ștefan Chiș, a fost arestat pentru 30 de zile pentru folosirea abuzivă a funcţiei în scop sexual, ultraj şi şantaj în urma hotărârii magistratului desemnat de la Tribunalul Cluj, care a admis cererea procurorilor DNA.

 

De asemenea, Angela Carmen Kozma, ofiţer de poliţie, psiholog la Penitenciarul Baia Mare, cercetată în același dosar pentru săvârşirea infracţiunii de şantaj în formă continuată, a primit măsura punerii sub control judiciar.

 

Luni, 21 noiembrie 2022, împotriva celor doi DNA a pus în mișcare acțiunea penală și a dispus reținerea lor pentru 24 de ore, iar în această seară au fost prezentați instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă. Detalii despre caz AICI.

 

* Foto: @ observatornews.ro

 

Cătălin VISCHI



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here