FOTBAL – Minaur Baia Mare a pierdut cu 2-1 în meciul de debut, în deplasare la Turda

0
159
Foto: Turda News

LIGA A III-A. CS Minaur Baia Mare (autodenumită Minerul Baia Mare) a pierdut în prima etapă a ediției 2019-2020 a Ligii a III-a, la Turda. Arieșul Turda s-a impus cu 2-1 (0-0) în fața băimărenilor, una dintre echipele care și-au anunțat ca obiectiv promovarea în liga secundă.

 

Lovitura de începere a meciului a dat-o profesorul Ioan Onacă (câștigător al Cupei României cu Arieșul Turda în 1961, care a fost premiat de clubul clujean), dar prima repriză a fost anostă, fără mari ocazii de gol. Repriza a doua, însă, a dat semnalul suprizei încă din primul minut: un șut la coluțul lung al lui Salcău și turdenii au înscris.

 

Era minutul 46 al meciului și băimărenii mai aveau la dispoziție o repriză întreagă pentru a se impune, așa că s-au aruncat în atac, cele mai mari ocazii aparținându-le celor intrați după pauză, Muscă și Coroian (ultimul a lovit bara din lovitură liberă). Cei care au înscris au fost tot turdenii, din 11 metri, în minutul 73 același Salcău transformând o lovitură de pedeapsă în urma unui fault în careu (al lui Dan).

 

Băimărenii au redus din handicapul de pe tabela de marcaj în minutul 87, prin Muscă, din lovitură liberă, dar n-au mai reușit și golul egalizator, așa că partida s-a terminat cu victoria gazdelor, antrenate de Constantin Olariu, căruia parcă nici nu-i venea să creadă că a început campionatul cu o victorie în fața unei candidate la promovare („Ne-am propus să nu luăm gol și să surprindem pe contraatac.”)

 

Pentru Minaur Baia Mare au evoluat: Gudea –  Duruș (Rus 56`), Prunescu, Lupu, Șandor, Piper (Oșan 73`), Giurgiu, Liheț, Stanciu (Muscă 65`), Bedea (Coroian 46`), Lemac.

 

Andrei TUDORAN



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here