HANDBAL – Băimărencele joacă cu slovacele de la Iuventa Michalovce pentru câștigarea Trofeului Minaur

0
72

BAIA MARE. Sâmbătă, 24 august, de la ora 11.00, în Sala Polivalentă “Lascăr Pană” din Baia Mare, HC Minaur Baia Mare joacă în finala celei de-a treia ediții a Trofeului Minaur cu echipa slovacă Iuventa Michalovce.

 

În precedentele zile, ambele echipe au învins formația “U” Cluj-Napoca (băimărencele cu 31-27, iar slovacele cu 32-30), câștigătoarea din meciul de astăzi urmând să intre în posesia trofeului turneului.

 

În meciul de vineri, încheiat cu 32-30 (15-15) în favoarea echipei slovace, cele mai importante marcatoare ale Iuventa Michalovce au fost Patricia Wollingerova (8 goluri) și Irina Kompaniet (7 goluri).

 

Minaur s-a mai întâlnit cu echipa slovacă recent, chiar în urmă cu două săptămâni, la cea de-a 25-a ediție a Memorialului “Tomas Jakubco” de la Michalovce (la care, pe lângă gazdele de la Iuventa au mai participat MKS Zaglebie Lubin – Polonia și GVP Europe Vác – Ungaria), învingând-o în ultima a zi a turneului (câștigat de băimărence) cu un scor categoric: 32-22 (18-10).

 

Andrei TUDORAN

 ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here