REACȚIE – Senator USR Dan Ivan: Singura comasare despre care ar trebui să discutăm este cea dintre PNL și PSD

1
169
Dan Ivan, senator USR de Maramureș

DESPRE COMASAREA ALEGERILOR. “Observăm că de mai bine de o lună toată atenția este captată de aceste discuții despre comasări, iar tot ce își imaginează Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă în timpul nopții devine subiect de discuție politică în dimineața următoare.

 

De peste o lună și ceva, pare că nu mai suntem siguri cum este guvernată țara sau ce se întâmplă cu economia. În plus, singura comasare logică ar părea să fie cea între PSD și PNL, deoarece aceste partide sunt asemănătoare, fiind PSD roșu și respectiv PSD galben.

 

Ar fi un gest de respect față de cetățenii români să nu se mai pretindă că există vreo diferență între ele. Dacă doresc să facă comasări, acum au toate instrumentele necesare, având atât președintele, cât și Curtea Constituțională și puterea politică. Probabil că vor profita de această oportunitate.

 

Noi, Alianța Dreapta Unită, suntem pregătiți și vom avea candidați în toate localitățile din județul Maramureș.

 

Vom ataca comasarea la Curtea Constituțională în momentul în care vom avea temei pentru acest lucru. Ca parlamentari, avem posibilitatea de a ataca doar atunci când este adoptat un proiect de lege în Parlament.

 

Avocatul Poporului probabil nu va reacționa prea repede sau chiar deloc.”.

 

Senator Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Cu tot respectul …
    Dacă analizează oricine ce a făcut USR prin țară , prin primari ( începând cu aia de pe la București ) …
    Dezastru !!!
    Corect e sa analizăm ce au facut oamenii până acum
    USR , PNL , PSD , dezastru , toți !
    Trebuie doar să analizați , fiecare !
    AMIN 🤦

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here