FINANȚARE – Prefectul Rudolf Stauder: S-au alocat 6 milioane de lei pentru punerea în siguranța a podului transfrontalier peste râul Tisa, din Sighetu Marmației

0
1399
Rudolf Stauder, prefectul județului Maramureș

PODUL TRANSFRONTALIER DE LA SIGHETU MARMAȚIEI. În urma adresei primite de la Direcția Regională Drumuri și Poduri Cluj, la solicitarea prefectului Județului Maramureș, Rudolf Stauder, Comitetul Național pentru Situații de Urgență a emis Hotărârea nr. 42 din 14 noiembrie 2023 de alocarea din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului a sumei de 6 milioane lei (sumă care include TVA).

 

Alocarea financiară are ca scop finanțarea cheltuielilor necesare pentru realizarea lucrărilor de punere în siguranță a podului istoric peste Tisa din Sighetu Marmației. Această decizie vine în urma analizelor a autorităților locale și naționale, care au identificat necesitatea intervenției urgente pentru conservarea și restaurarea acestui important obiectiv istoric.

 

Mulțumesc Comitetului Național pentru Situații de Urgență și Guvernului României pentru sprijinul acordat și pentru înțelegerea importanței acestui proiect pentru comunitatea noastră, a transmis prefectul Rudolf Stauder.

Instituția Prefectului Maramureș



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here