FAPT – Trei politicieni din Maramureș, prezenți la oficializarea Alianței Dreapta Unită, coaliție formată din USR, PMP și Forța Dreptei

0
696

ALIANȚA DREAPTA UNITĂ. Adrian Tudoran (președinte PMP Maramureș), Brian Cristian (deputat USR) și Radu Trufan (președinte USR Maramureș) au fost prezenți la conferința extraordinară organizată la Parlament cu ocazia oficializării Alianţei Dreapta Unită, coaliție din care fac parte USR, PMP şi Forţa Dreptei.

 

La conferința deschisă liderul USR, Cătălin Drulă, și în care s-au mai exprimat liderul PMP, Eugen Tomac, și liderul Forţa Dreptei, Ludovic Orban, alianța a fost motivată ca o alternativă politică „bazată pe valori, pe competenţă, pe meritocraţie” care și-a propus înlăturarea de la putere în 2024 a „regimului minciunii, sărăciei şi nedreptăţii” (cu referire la guvernarea PSD & PNL, „ajunsă la putere printr-o fraudă colosală şi nemaiîntâlnită, al cărui autor este preşedintele actual, pe final de mandat, Klaus Iohannis”).

 

Conform surselor politice implicate, consultate de 2mnews, a fost stabilit algoritmul pe lista pentru alegerile europarlamentare, după cum urmează: 1. USR (Dan Barna), 2. USR (Vlad Voiculescu), 3. PMP (Eugen Tomac), 4. USR (Vlad Botoş), 5. USR (Cristina Prună), 6. Forța Dreptei (Violeta Alexandru), 7. USR (Radu Mihail) – onest, alianța ar putea avea 6, cel mult 7 locuri eligibile în Parlamentul European (la un scor electoral scontat de liderii alianței de 18%). Pe lista de 36 de poziții pentru alegerile europarlamentare sunt 20 de locuri pentru USR, 10 locuri pentru PMP și 6 locuri pentru Forța Dreptei.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here