FAPT – Deputat Brian Cristian: USR propune măsuri pentru reducerea taxelor pe muncă și oprirea risipei din bani publici, pentru opri creșterea de prețuri

0
4

SOLUȚIILE CORECTE. Totul se scumpește în fiecare zi: alimentele, facturile, ratele la bănci. “În tot acest timp, PSD și PNL continuă să alimenteze inflația. Cu cât prețurile sunt mai mari cu atât banii încasați de PSD și PNL din taxe sunt mai mulți. Mai mulți bani pentru privilegiile lor. Pentru pensii speciale și sinecurile de partid.

 

USR va propune măsuri pentru reducerea taxelor pe muncă, astfel încât salariile să crească în mod real, pentru eliminarea pensiilor speciale ale politicienilor, pentru oprirea risipei din bani publici. Doar cu măsurile corecte putem opri creșterea de prețuri”, a declarat deputatul maramureșean Brian Cristian.

 

Biroul de presă al deputatului Brian CristianATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here