OBIECTIV: CETĂȚENII – Dan Ivan, senator USRPLUS Maramureș: Aleșii trebuie să fie într-un permanent contact cu alegătorii

0
237
Dan Ivan

PARLAMENTAR. Luna august este de obicei luna concediilor, un moment bun ca parlamentarii să ia pulsul cetățenilor care acum au timp să stea de vorbă câteva minute. Diaspora este și ea prezentă în această lună, iar comunele din județul Maramureș organizează cele mai multe evenimente tocmai în august, un moment bun ca oamenii să interacționeze cu aleșii locali, județeni sau naționali.

 

Senatorul Dan Ivan a încercat să fie prezent la cât mai multe astfel de evenimente și a reușit să stea de vorbă cu cetățenii. Peste câteva zile începe o nouă sesiune parlamentară, iar aleșii trebuie să fie pregătiți cu inițiative legislative care să îmbunătățească viața cetățenilor. Chiar dacă fizic trebuie să fie în București, cabinetul parlamentar este deschis și așteaptă cetățenii să îi treacă pragul.

 

Biroul de presă al senatorului Dan Ivan



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here