FAPT – Se actualizează Strategia de Dezvoltare Locală Durabilă a orașului Cavnic

0
30

DEZVOLTARE DURABILĂ – CAVNIC. Primăria Orașului Cavnic a semnat în 4 iulie 2023 un contract în valoare de 47.600 lei (suma include TVA), cu firma Etolia SRL din Baia Mare, pentru servicii de consultanță privind actualizarea Strategiei de Dezvoltare Locală Durabilă.

 

Conform contractului, serviciul vizează coordonarea echipei din cadrul Primăriei Cavnic în procesul de colectare a datelor (prin implicarea într-un mod participațiv a comunității locale) și prelucrarea datelor colectate necesare pentru actualizarea/revizuirea în etapa de elaborare și reeditarea Strategiei de Dezvoltare Locală Durabilă 2021-2027.

 

De asemenea, contractorul trebuie să colecteze datele chestionarelor, centralizatoarelor, documentelor specifice de statistică etc., să analizeze informațiile în baza cărora va fi elaborat documentul strategic revizuit, prin adăugarea unui portofoliu de proiecte considerate prioritare de către cetățenii din Cavnic.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here