FAPT – Proiectul detaliat al Aquaparkului din Baia Sprie, investiție a administrației județene estimată la circa 38 de milioane de euro

3
2565

AQUAPARK BAIA SPRIE. Complexul de agrement Aquapark Maramureș din Baia Sprie este o investiție care se adresează familiilor cu copii, tinerilor cât și persoanelor în vârstă, dar mai ales turiștilor români și străini și este compus din Zona de agrement exterioară și Corpul principal Aquapark, având o capacitate de primire de 3.000 de persoane (2.000 la exterior și 1.000 la interior) pe zi pe timp de vară, din iunie până în septembrie, și 1.000 de persoane (la interior) pe zi în tot restul anului.

 

 

Zona exterioară cuprinde 3 bazine, un bazin de decelerare pentru ansamblul tobogane, spații comerciale, terenuri de sport, terase și spațiu verde. Zona interioară, cu o suprafață construită totală de 9.425,3 mp și regim de înălțime de 3 nivele, include o piscină cu zonă de hidromasaj, un bazin de înot, o piscină pentru copii, o piscină de decelerare pentru ansamblul de tobogane de interior, o piscină exclusiv pentru adulți, zonă de wellness saună, hammam, bazine apă sărată, zonă de alimentație publică, un restaurant „a la carte”, zona de control-acces și zona de filtru sanitar (cu vestiar cu depozitare, 94 cabine de schimb și 1.010 dulapuri cu sistem de închidere individual), zonă administrativă și spații tehnice.

 

Investiția este estimată la 37,7 milioane de euro. Luna trecută, Consiliul Județean Maramureș a depus solicitarea pentru emiterea acordului de mediu. Aveți mai jos întreg proiectul Complexului de agrement Aquapark, care cuprinde detaliile aferente (prin click pe link, puteți descărca documentul pe calculatorul dumneavoastră).

 

2mnews



ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

3 COMENTARII

  1. Va fi gata și ăsta odată cu tunelul pe sub Gutin, pasajele de la Italsofa și Clubul Văcarilor, SMID-ul, zona metropolitană și alte aberații electorale, numai bune de sucit mințile credulilor. Votați-l, că promite frumos. La fel a promis și data trecută (planul lui Bogdan). Tot mandatul n-am auzit decât câte miliarde de Euro OSĂ intre în județ. Când vor zbura porcii fraților! Promisiunile-s făcute pentru ca să mai mănânce gura lor o pâine albă încă un mandat, nu pentru voi. Majoritatea dintre ei, în afară de să o frece prin politică, nu știu să facă nimic. Fără veniturile din politică ar fi muritori de foame.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here