FAPT – Licitație de 7,5 milioane de lei pentru reabilitarea sediului Serviciului Permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor și Pașapoarte din Baia Mare

0
1470

INVESTIȚIE – REABILITARE SEDIU PAȘAPOARTE. Instituția Prefectului Maramureș (condusă de prefectul Rudolf Stauder) a introdus în licitație un contract estimat la aproape 7,5 milioane de lei (exact: 7.442.809,78 lei, sumă care include TVA) și care vizează reabilitarea energetică a sediului Serviciilor publice comunitare Regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor / Pașapoarte, situat în Baia Mare, pe strada Școlii nr. 1. Cea mai mare parte a finanțării provine din fonduri europene nerambursabile, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

 

Clădirea a fost construită în urmă cu 36 de ani (în 1987), cu regim de înalțime Subsol parțial+Parter+1Etaj și cu o suprafață construită desfășurată de 2.846 mp. Conform proiectului, se vor realiza lucrări de termoizolație (cu plăci de vată minerală), hidroizolație, ventilare și climatizare, vor fi refăcute instalațiile electrice, termice, de hidranți exteriori, finisajele (în zonele afectate), tâmplăria, vor fi instalate panouri solare (cu capacitatea totală de 50kW, cu injectare în rețea) și se vor monta unele utilaje și echipamente noi.

 

În urma lucrărilor de reabilitare, se vor reduce consumurile de energii convenționale (la încălzire cu 90%, la energie electrică cu 73%), precum și al emisiilor de dioxid de carbon (cu 70%).

 

Contractul, care va fi atribuit pe criteriul Cel mai bun raport calitate-preț (unde prețul are o pondere procentuală în decizia finală de 40%, garanția lucrărilor de 20% – aceasta trebuie să fie cuprinsă între 5 ani și 6 ani -, termenul de execuție de 20% – durata maximă a acestuia este de 12 luni -, experiența contractantului în lucrări similare 10%, experiența a 3 experți-cheie 10%), așteaptă ofertele până în 15 noiembrie 2023.

 

Cătălin VISCHIATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here