VESTE BUNĂ – Ministrul Dezvoltării a semnat finanțările pentru construcția a trei creșe noi în Maramureș: două în Baia Mare și una în Borșa

0
340

CREȘE NOI. Joi, 16 iunie 2022, Ministerul Dezvoltării a semnat finanţarea a încă 22 de creşe moderne şi eficiente din punct de vedere energetic, printre care două în Baia Mare (o creșă mare, pentru 100-110 copii, și o creșă mică, pentru 40 de copii) și una în Borșa (o creșă mare, pentru 100-110 copii).

 

Proiectele noilor creșe sunt moderne şi prietenoase cu mediul înconjurător, în care energia necesară va proveni parţial din surse regenerabile. Cele 22 de obiective se alătură altor 73 care sunt sau vor intra în curând în procedură de achiziţie publică.

 

2mnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului 2mnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here